Kinderfeestje: Lasergamen (onbeperkt)

Het jachtseizoen bij Funtastic IJsselstein Kinderfeestjen!

Ben je jarig en wil je een stoer kinderfeestje geven? Zoek niet verder, want met deze activiteit steel je de show: Lasergamen bij Funtastic IJsselstein! En nee, niet voor 2x 4 minuten. Gewoon onbeperkt!
Schuif het laserpistool onder je arm, bestorm om de beurt het veld en schieten maar! Word je geraakt, dan voel je daar trouwens niks van, maar het is wel hartstikke spannend.....

Jouw verjaardag

Voordat jullie de lasergame area betreden, verdelen we jullie in twee groepen en leggen we kort de spelregels uit. We hebben meerdere spellen en meerdere rondes per spel zodat er voldoende afwisseling is.  Word je zelf geraakt? Dan gaat er een lampje uit en na meerdere keren geraakt te zijn, kun je niet meer schieten. Dus verstop je goed, en verras je tegenstanders met een paar onverwachte, rake stralen.

Voor wie onze hal kent (van de BSO of van een ander feestje) herkent deze niet meer terug. Leger netten, rookmachine, omgevallen banken en stoelen. De hele ruimte is speciaal voor de jarig op zijn kop gezet! 

Na de diverse rondes is er tussendoor zat gelegenheid om wat te drinken en wat te eten. Bij ons krijg je een zakje chips en onbeperkt limo. Andere wensen of zelf meegebrachte taart is allemaal bespreekbaar. 

 

Algemene informatie 

Leeftijd: 7+

Minimaal 8 kinderen
Maximaal 16 kinderen

Tijd: 3uur 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan nu contact met ons op! 

Reacties 

Durf jij het aan om dit spannende spel te spelen op jouw verjaardag?